14 Ocak 2014 Salı

14 Ocak 2014, New York

Insan kendi şansını kendi mi yaratır yoksa kader midir bilmiyorum ama hayatımın her döneminde gelen küçük hediyelerden kocaman hayaller üreten ruhumu seviyorum. Sıkıntılar var hayatta evet, kötünün içinde iyi bir şeyler üretmeye, güzel parçalar bulmaya çalışmak gerek...
Bugün New York'ta 13. günümü bitirdim. Hayatımdaki en mükemmel zaman dilimi olduğunu söyleyemeyeceğim. Ama düşünüyorum da, iyi ki gelmişim ve iyi ki bu deneyimi yaşıyorum. Tüm hayatım boyunca yalnız yol almış olmak beni daha özgür ve daha güçlü yapıyor düşüncesindeyim. Demagoji yapmak istemem ama kendimden başka güvenecek kimsem olmadı ve bu kendimi iyi dinlemem gerektiğini öğretti bana.
Şöyle diyor içimdeki ses; "go girl, you can do this."
Herşey çok güzel olacak, çünkü ben bunun için gereğinden fazla çalışıyor olacağım.
Sevgiler...

1 yorum:

  1. senin o içindeki ses ecnebi sesi sen onada güvenme boşver:D daha türkçe bilmiyo içindeki ses :) yanlızlık insanı güçlendirir konusuna gelincede bence güçlendirmez alıştırır sadece asıl gerçekten güveneceğin kişiyi bulduğun zaman öğrenirsen aslında kendi kapasitenide ;) kusura bakma 13. gününde yazdıklarına karşı bi saldırıymış gibi oldu ama sölemedende geçemedim sevgilerle kuzenin;)

    YanıtlaSil